Haier Flexis Plus klímaberendezések

haier-pearl-uv-sterilization

UV-C Sterilizáció

Az UV-C károsítja a DNS és az RNS szerkezetét, így a mikroorganizmus nem képes ellátni a létfontosságú sejtfunkciókat. Az UV-C szűrő az elpárologtatóra van felszerelve, és sugarakat generál a levegő beszívó nyílás közelében. Amikor a levegő áthalad UV-C sugárzásnak kitett területen, a benne lévő káros mikroorganizmusokat és vírusok elpusztulnak.

haier-steri-clean

56°C Steri-Clean

A készülék az elpárologtatót 30 percig 56 ° C -os magas hőmérsékletre melegíti, melyet a legújabb kutatások alapján szinte egyetlen baktérium vagy vírus sem képes túlélni. A jobb sterilizálási teljesítmény érdekében fűtési folyamat befejezése után a párologtató azonnal lehűl.

haier-self-hygene

Self-Hygiene

A levegőben lévő penész és baktériumok károsíthatják az egészségünket, ha nem megfelelően kezeljük őket. A berendezés a fő alkatrészei ezüst nanorészecskéket tartalmaznak, így gátolva a mikroorganizmusok elszaporodását. Az ezüst nanorészecskék folyamatosan kis mennyiségű ezüstiont bocsátanak ki, melyek semlegesíti a levegőben található penészt és a baktériumokat, a készülék így egészséges levegőt juttat vissza a szobába.

haier-halk-működés

Halk működés

A készülék alacsony zajszinttel működik (~15 dB(A)), így nem zavarja meg az éjszakai alvást sem.

haier-eco-sensor

Eco sensor

Érzékeli az emberek jelenlétét a helyiségben, és ennek megfelelően módosítja a működést az aktuális beállításoknak megfelelően.

haier-3d-airflow

3D levegőkifúvás

A légáram függőleges és vízszintes irányításával optimalizálja a kezelt levegő áramlását a helységben a felhasználók komfortérzetének növelése céljából.

haier-wifi-control

Wi-Fi Control

Lehetővé teszi a berendezés mobiltelefonról (Android és IOS) történő szabályozását a „hOn” applikáció segítségével.

haier-easy-installation

Könnyű telepítés

Az egyszerű konfiguráció egyszerű telepítést tesz lehetővé.

Katalógus

Műszaki adatok

Méretek