Haier Tundra Green oldafali klímakészülékek

Intelligent Air

A berendezés optimálisan oszlatja el a kezelt levegőt a nagy helységekben azáltal, hogy a kifúvási irányt hűtés esetén automatikusan felfelé, míg fűtés esetén lefelé állítja, elkerülve a közvetlenül a testre irányuló légáramlatot.

Komfortos alvás

A Sleepmode alkalmazásával a hőmérséklet, és a beltéri egység zajszintje a komfortos alvás eléréséhez lett kialakítva. A funkció a különböző alvási szakaszoknak megfelelően biztosítja a komfortot az Ön hálószobájában.

Whispering Air

Zavarja a légkondicionáló működési zaja? Élvezze a csendet. A Haier beltéri egységek optimális légkivezetése és speciális ventilátorkialakítása miatt a beltéri egység hangnyomás szintje akár 15dB(A) -ra is mérsékelhető.

1. Optimalizált ventilátor kialakítás: A hosszabb ventilátor miatt (7%-kal hosszabb, mint más berendezésekben) és az egyedi lapátkialakítás miatt nagyobb légáramot tud biztosítani alacsonyabb zajszint mellett.

2. Optimalizált légkivezetés: A légkivezető nyílás egyedi megnövelt és optimalizált kialakítása miatt a kiáramló levegő kevesebb rezgést idéz elő – ezzel csökkenti a zajszintet. A hőcserélő újragondolt kialakítása miatt a levegő nagyobb felületen áramlik át a hőcserélőn, növelve ezzel a hatékonyságot, és csökkenti a zajszintet.

3. Speciális DC ventilátormotor: Az egyedi tervezésű motornak köszönhetően tovább csökkent a készülék zajszintje.

ON/OFF vezérlő csatlakozási lehetőség

Hotelek, irodák esetében lehetőség van ki-be kapcsolásra egyetlen külső áramkör beiktatásával, valamint ez lehetővé teszi az ablaknyitás érzékelő beépítését is.

Wi-Fi Control (opcionális)

Lehetővé teszi a berendezés mobiltelefonról (Android és IOS) történő szabályozását. Egyszerűen csatlakoztatható USB-s kialakítás, és világos, átlátható könnyű kezelhetőség a Haier Smart Air2 applikációval.