Haier Dawn oldalfali klímaberendezések

Whispering Air

Zavarja a légkondicionáló működési zaja? Élvezze a csendet. A Haier beltéri egységek optimális légkivezetése és speciális ventilátorkialakítása miatt a beltéri egység hangnyomás szintje akár 15dB(A) -ra is mérsékelhető.

1. Optimalizált ventilátor kialakítás: A hosszabb ventilátor miatt (7%-kal hosszabb, mint más berendezésekben) és az egyedi lapátkialakítás miatt nagyobb légáramot tud biztosítani alacsonyabb zajszint mellett.

2. Optimalizált légkivezetés: A légkivezető nyílás egyedi megnövelt és optimalizált kialakítása miatt a kiáramló levegő kevesebb rezgést idéz elő – ezzel csökkenti a zajszintet. A hőcserélő újragondolt kialakítása miatt a levegő nagyobb felületen áramlik át a hőcserélőn, növelve ezzel a hatékonyságot, és csökkenti a zajszintet.

3. Speciális DC ventilátormotor: Az egyedi tervezésű motornak köszönhetően tovább csökkent a készülék zajszintje.

Wi-Fi Control

Lehetővé teszi a berendezés mobiltelefonról (Android és IOS) történő szabályozását. Egyszerűen csatlakoztatható USB-s kialakítás, és világos, átlátható könnyű kezelhetőség a Haier Smart Air2 applikációval.

Könnyű telepítés

A Haier nemcsak a végfelhasználók igényeit igyekszik minél nagyobb részben kiszolgálni, hanem a telepítők, szerelők dolgát is igyekszik megkönnyebbíteni. Apróságok, amelyek megkönnyítik a szakemberek munkáját szintén szívügyének tekinti a Haier (beltéri kitámasztó fül, 2 oldali kindenzvízelvezetés, szerelőbarát hátlap, könnyen hozzáférhető alkatrészek…).

3D levegőkifúvás

A légáram függőleges és vízszintes irányításával optimalizálja a kezelt levegő áramlását a helységben a felhasználók komfortérzetének növelése céljából.

Eco-Pilot szenzor

A légáram függőleges és vízszintes irányításával optimalizálja a kezelt levegő áramlását a helységben a felhasználók komfortérzetének növelése céljából.

1, Light szenzor: érzékeli a szobába beérkező napfény mennyiségét, ezáltal növeli vagy csökkenti a hűtés intenzitását. A napszakok változásával változik a szobába érkező napfény mennyisége, a szenzorok ezt figyelemmel kísérik a folyamatos optimális hőmérséklet beállításához.

2, Human szenzor: Érzékeli a helységben lévő emberek számát és tevékenységének aktivitását. A szenzorok figyelik az Ön pozícióját, mozgását, a légáram erősségét és irányát az Ön igényeinek megfelelően automatikusan állítja be a beltéri egység.

3M szűrő

A Haier 3M szűrőrendszerrel biztosítja a környezete tiszta levegőjét. Megköti a levegőben szálló káros anyagokat, kiszűri a kórokozókat, port füstöt és láthatatlan káros mikroszkopikus anyagokat.